Una Healy tähti innoissaan: ”Rintani ovat massiiviset!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittimiesten mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva brittiläinen poptähti Una Healy odottaa parhaillaan esikoistaan rugby-pelaaja Ben Fodenin kanssa. Raskaana oleva kaunotar nähdään silti vielä tänä vuonna kiertueella The Saturdays -yhtyeensä kanssa.

Nyt 30-vuotias poptähti paljasti olevansa innoissaan raskauden myötä kasvaneista rinnoistaan. Una nimittäin hehkuttaa 34B-rintojensa kasvaneen viime kuukausien aikana DD-kokoon. Laulaja toivookin, että hänen uudet muhkeat rintansa pysyvät suurina synnytyksenkin jälkeen.

– Rintani ovat massiiviset. En kuitenkaan valita, mutta en halua niiden kutistuvan synnytyksen jälkeen, Una kertoi new!-lehdelle.

Una kertoi, ettei ole huolissaan siitä, mahtuuko hän tulevalla kiertueellaan tyttöbändin esiintymisasuihin. The Saturdays -yhtyeellä on nimittäin kiertueella mukana stylisti, joka tekee poptähdelle seksikkäitä raskausvaatteita.

Irlantilaissyntyinen Una Healy tunnetaan Britanniassa parhaiten The Saturdays -yhtyeen jäsenenä, vaikka hän on yhtyeensä ainoa ulkomainen jäsen. 13-vuotiaasta saakka musisoinut ex-kitaristi soitti useissa bändeissä ja teki Irlannissa myös menestynyttä soolouraa ennen pestiään The Saturdays -yhtyeeseen vuonna 2007. Vuonna 2010 hänet rankattiin Brittilehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 19. Unalla ja hänen poikaystävällään on kaksi koiraa.