BB-Tanja sekosi täysin: ”Pitäisikö päästää pois talosta ja hoitoon?”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Big Brotherin moniongelmainen asukas BB-Tanja alkoi jälleen menettää otettaan todellisuuteen. Hän sai päivän aikana useita raivokohtauksia kuin tyhjästä ja illan alkoholitarjoilun myötä tilanne ajautui vain huonompaan suuntaan.

Muiden asukkaiden mennessä nukkumaan Tanja venytteli olohuoneessa ja nauroi pelottavan maanisesti kaikelle ympärillään olevalla. Suvin tullessa huoneeseen hän aloitti varsinaisen paasauksen.

– Tää on ihan v**un perseestä. Onnea vaan kaikille niille faneille, jotka pitää meitä ihan v**un guruina. Tää on oikeesti todella perseestä. Teistä ei v**tu ykskään halua tänne. Tää on oikeesti niin perseestä. Menkää oikeesti töihin tai zumbaamaan. Se on v**un paljon terveellisempää kuin olla täällä. Mun mielestä tää ilta on ollut oikeesti aivan paska, Tanja nauroi ja valitti samaan aikaan.

BB-Suvi totesi, että hänellä oli ollut mukava ilta ja että oli ollut hienoa kuulla musiikkia. Se ei kuitenkaan Tanjaa innostanut.

– Sit sä saat ihan v**unmoiset kiksit siitä, että joku saa kiksejä siitä, että se kuulee musiikkia, Tanja sekoili.

– Musiikki ei ollut ihan mun makuun, mutta silti mä nautin siitä ihan oikeesti, Suvi totesi.

Tämän jälkeen Tanja aloitti maanisen itkun ja naurun sekaisen vuodatuksen, jonka aikana Suvi ei enää kestänyt katsella selvästi vakavista ongelmista kärsivää asuintoveriaan. Suvi poistui paikalta kesken kaiken ja loput alla olevasta vuodatuksesta Tanja osoitti sääntöjen vastaisesti tuotannon henkilökunnalle.

– Hei Pussycat Dolls tuli laulaan sulle biisin ja Nelly Furtado tuli laulaan sulle biisin! Voi silirimpsis, ihan oikeesti. Tää on lähempänä kotia kuin koskaan ennen. Yksi oven avaus ja viisi kilometriä, niin olisin himassa. Hei silirimpsis, meillä on kello! Tanja puhui päättömiä ja puhkesi yksin jäätyään kyyneliin.

– Hanki elämä v**tu oikeesti. Vuuu-uuu-uuu-uuh. V**tu sulle kans! Kuvaa vaikka Janicaa, kun sillä on parempi perse ja silikonitissit. Kato v**tu vaikka peiliin, niin sielläkin on paremmat näkymät. Sattuu hartioihin v**tu, Tanja huusi tuotannon henkilökunnalle.

Samaan aikaan makuuhuoneessa Suvi ja Sebastian ihmettelivät tilaa, johon Tanja on itsensä päästänyt.

– Tollasen epävakaan ihmisen kanssa on todella vaikea olla, kun ei koskaan tiedä miten sen kanssa pitäisi olla. Koskaan ei tietä miten se reagoi, Sebastian ihmetteli.

– Mäkin tykkään Tanjasta, mutta en mä viitsi jäädä sen kanssa yksin. Sillä on sellainen angsti päällä et mitä tahansa sille sanoo, niin se on sellaista ansgtailua, Suvi totesi.

– Se on vielä niin nuori ja sitten se on mennyt harrastamaan seksiä ja sen tuloksena sillä on se lapsi. Toivottavasti se löytäis nyt itsensä, kun se on BB:ssä. Jos se on tullut tänne läpällä, niin ei tää mikään läppä ole, Sebastian jatkoi.