Kimin jättämä aviomies vaatii 10 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian ilmoitti vastikään eroavansa aviomiehestään vain 72 päivän avioliiton jälkeen. Sittemmin realitytähden väitettiin menneen naimisiin NBA-pelaaja Kris Humphriesin kanssa vain rahan ja julkisuuden takia.

Nyt koripalloilija Kris Humphriesin uutisoitiin harkitsevan oikeustoimia Kardashianeja vastaan. Krisin mielestä hänelle nimittäin maksettiin liian vähän palkkiota Kourtney & Kim Take New York -realitysarjan roolista. Komistus haluaakin nyt 10 miljoonaa dollaria korvausta vaimoltaan ja tämän perheeltä.

– Kris haluaa enemmän rahaa, koska hänen roolinsa realitysarjassa oli odotettua suurempi. Hän on myös huolissaan siitä, miten hänet esitetään sarjassa, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Kris on huolissaan etenkin materiaalista, jossa hän haukkuu Kimin parasta ystävää Jonathan Chebania homoksi. Koristähden asianajaja yrittää estää materiaalin esittämisen, koska Kris väittää ilkeiden haukkujen olleen käsikirjoitettuja.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina ikuistettiin kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Eron syiksi on veikattu muun muuassa Kimin riippuvuutta julkisuuteen ja pariskunnan yksityisyyden puutetta. Kaunotar ei myöskään enää pidä kahden miljoonan dollarin arvoista 20,5 karaatin kihlasormusta.