Tällaista koiravideota ei ole aiemmin nähty: ”Kuinka edes mahdollista” – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suurin osa koirista nauttii pitkistä ulkoilulenkeistä ja karvaturreja nähdäänkin päivittäin tallustelemassa omistajiensa talutushihnoissa esimerkiksi pyörälenkin merkeissä. Nyt erään laiskan koiranpennun ovela lenkkeilyn välttäminen naurattaa verkossa.

Kiinassa kuvatulla nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka eräs koira istuu miehen pyörän tarakalla. Pyöräilijän takana ajanut autoilija sai ikuistettua miehen ja koiran erikoisen kimppakyydin videokameralle. Mies polkee normaalisti pyörällään ja koira näyttää taitavan tarakalla istumisen kuin ihminen.

Karvaturri muun muuassa roikottaa tassujaan leppoisasti ja näyttää nauttivan kyydityksestään. Koiran asento onkin todella vankka, sillä se ei näytä horjuvan lainkaan pyörän kyydissä. Moni varmasti miettii miten koira onnistuu pysymään tarakalla.