Perheenisä koukussa kolajuomaan – juo 42 litraa viikossa: ”Se hallitsee elämääni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kofeiiniriippuvuus on nykyään erittäin yleistä. Etenkin kahvin ja muiden piristävien juomien juojat voivat säännöllisen käytön jälkeen huomata riippuvaisuutensa. Nyt eräs brittiläinen perheenisä kertoi juovansa 18 pulloa light-kokista päivässä.

Kokisriippuvuudesta kärsivä 38-vuotias Darren Jones kertoi juovansa viikossa noin 42 litraa kevytkolaa. Kahden lapsen isä on jatkanut epäterveellistä tapaansa jo kymmenen vuoden ajan. Täten mies on juonut 65.700 kokispulloa riippuvuutensa aikana. Vuodessa Jones kuluttaa sokerittomaan juomaansa rahaa noin 3.500 euroa.

– En juo mitään muuta. Jos en saa kokista, perheeni mukaan olen painajaismaista seuraa, Jones kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Mies ei kuitenkaan anna seitsemänvuotiaan Abbie-tyttärensä ja kuusivuotiaan poikansa Jamesin juoda light-kokista. Jones myönsi riippuvuutensa olevan jo niin paha, että hän ei voi poistua kodistaan ilman kokispulloa. Miehen mukaan kokisriippuvuus ei ole vielä kuitenkaan aiheuttanut hänelle terveydellisiä ongelmia.