Miley Cyrusin teini-ikä lähestyy loppuaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus on joutunut viime aikoina kiusaajien kohteeksi, jotka ovat haukkuneet kurveja vartaloonsa kerännyttä teinipopparia lihavaksi. Cyrus vastasi äskettäin haukkuihin julkaisemalla Twitter-blogissaan rajun kuvan anorektikosta.

Nyt Hannah Montana -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Miley vietti 19-vuotissyntymäpäiviään railakkaissa merkeissä. Tähden läheinen julkkisystävä Kelly Osbourne oli nimittäin järjestänyt teinipopparille bileet Hollywoodin Roosevelt-hotellissa. Miley kertoi, että bileissä nähtiin muun muuassa yksisarvinen.

– Kiitos Kelly parhaista bileistä koskaan! Rakastan sinua! Sanotaan näin, että aulassa oli yksisarvinen, Miley vihjaili bileiltansa tapahtumista Twitter-blogissaan.

Lähteen mukaan Miley oli juhlinut syntymäpäiviään aamun tunneille asti. Mukana meiningeissä olivat muun muuassa tähden äiti Tish Cyrus ja näyttelijäpoikaystävä Liam Hemsworth. Lähde kertoi, että juhlaväki oli tanssinut lähes koko illan ja pitänyt hauskaa.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on aiemmin seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyruksen takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita ja heidät on kuvattu usein läheisissä tunnelmissa.