Kylie Jenner pokasi teinipopparin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen kuopus Kylie Jenner yrittää parhaillaan saada jalansijaa mallina. Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa esiintyvä Kylie poseerasi aiemmin tänä vuonna isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa OK!-lehdessä.

Nyt 14-vuotiaan realitytähden uutisoitiin deittailevan australialaisen teinipopparin Cody Simpsonin kanssa. Tuore pariskunta kuvattiin äskettäin yhdessä uusimman Twilight-elokuvan ensi-illassa. Lähteen mukaan teinitähdet viettivät silloin ensimmäiset treffinsä. Katso kuvat tästä.

– Kylie ja Cody olivat treffeillä ja ovat olleet sen jälkeen erottamattomat. Sanoisin, että he seurustelevat. He ovat todella söpöjä yhdessä, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Teinitähdet eivät näytäkään salailevan yhdessäoloaan, sillä heidät bongattiin tällä viikolla yhdessä Hollywoodissa. Australiassa suursuosion saavuttanut Cody Simpson muutti taannoin perheensä kanssa Los Angelesiin saadakseen jalansijaa myös Yhdysvalloissa.

Cody Simpson nousi kuuluisuuteen vuonna 2009. Hän duetoi iYiY-debyyttisinglellään räppäri Flo Ridan kanssa. 14-vuotiasta teinipopparia on verrattu australialaiseksi versioksi poptähti Justin Bieberistä. Syyskuussa Simpsonin kerrottiin palkanneen Bieberin managerin Scooter Braunin managerikseen.