Sensuelli Megan Fox viettelee nyt mainoksessa – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox joutui äskettäin raskaushuhujen keskiöön. Tähden viime aikoina pyöristynyt vatsanseutu saatiin nimittäin ikuistettua paparazzien kameroille. Megan peitteli kuvissa mahaansa ja yritti vältellä kuvaajia löysään t-paitaan pukeutuneena.

Nyt maailman seksikkäimpien naisten äänestyksissä menestynyt Megan Fox viettelee katsojia Giorgio Armani -merkin uudella mainosvideolla. Näyttelijätär mainostaa parhaillaan merkin Beauty-kampanjaa. Meikkejä mainostava brunette onkin videolla upea ilmestys muhkeine huulineen ja sumuisine silmineen.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.