Men In Black 3 -leffajuliste saa voimaan pahoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden, ja pian hän palaa valkokankaalle elokuvasarjan kolmannessa osassa. Smithin aisapari Tommy Lee Jones on myös mukana elokuvassa.

Nyt elokuvan ensimmäinen mainosjuliste on julkistettu, ja se saakin katsojien silmät sirrilleen. Pahimmassa tapauksessa epäskarpiksi tehty Tommy Lee Jonesin ja elokuvan logojen yhdistelmä voi saada katsojan voimaan pahoin.

Edellä mainittujen tähtien lisäksi valkokankaalle astuvat Emma Thompson, Alec Baldwin, Betty White, Gemma Arterton ja Shartlo Copley. MIB III:een on kiinnitetty myös muun muassa Jemaine Clement ja Josh Brolin. Sacha Baron Cohenin on kerrottu näyttelevän Boris-nimisen alienin äänenä. Pussycat Dollsin keulahahmona tunnetuksi tulleelle Nicole Scherzingerille tarjottiin myös roolia elokuvasta.

Men in Black III:n tapahtumat sijoittuvat sekä nykyaikaan että vuoteen 1969. MIB III julkaistaan 3D:nä vuonna 2012. Ensimmäinen Men In Black -tieteiselokuva ilmestyi vuonna 1997. Pääosia näyttelivät Tommy Lee Jones ja Will Smith. Elokuva oli suuri menestys, ja jatko-osa ilmestyi vuonna 2002.