Lääkärit ymmällään: Kolme veljestä sai sydänkohtauksen samanaikaisesti

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme taannoin vuosikymmeniä naimisissa olleesta pariskunnasta, joka menehtyi vain tunnin sisällä käsi kädessä. Ikäihmisten Romeo ja Julia -tyylinen lähtö noteerattiin laajasti ympäri maailmaa. Nyt ihmetellään vuorostaan kolmen veljeksen tapausta, jossa he kaikki saivat sydänkohtauksen samanaikaisesti.

Kolme italialaista veljestä kuoli ja yksi heistä selvisi sydänkohtauksista, jotka kolme veljestä saivat lähes samaan aikaan. 45-vuotias Guido ja hänen 53-vuotias veljensä Alberto olivat perheineen picnicillä Sisiliassa sijaitsevalla Mount Etnalla. Ensin sydänkohtauksen sai Guido, mutta häntä auttanut Alberto sai itsekin sydänkohtauksen heti perään. Molemmat menehtyivät ennen kuin pelastushelikopteri ehti paikalle, Scotsman.com uutisoi

Samaan aikaan kolmas veli, 57-vuotias Salvatore, oli tapaamassa miesten äitiä sairaalassa. Siellä hän sai itsekin sydänkohtauksen. Mies selvisi, koska apu oli sairaalassa lähellä. Salvatore ei ollut tietoinen veljiensä kohtalosta, joten sydänkohtausta ei voida selittää järkytyksellä. Lääkärit ovatkin edelleen ymmällään tapauksesta, sillä yhteensattumia ei ole voitu ainakaan vielä selittää lääketieteen keinoin.