BB-Sebastian sai kirjeen: ”Ihanaa, mun vaari ei oo kuollu!”

Big Brother · Neea Jokinen

Tänään Big Brother -asukkaat saavat postia läheisiltään. Ensimmäisenä oli vuorossa BB-Mikael, jonka perhe kasvoi tuotantokauden aikana. Yllättävä viesti olikin pienokaiselta, jota Mikael ei ollut vielä koskaan nähnyt.

Asukkaat odottivatkin ensimmäisen kirjeen jälkeen jännittyneinä, kuka saa seuraavaksi postia kotikonnuiltaan. BB-Sebastian osuikin seuraavana kohdalle, sillä nuorukainen sai kirjeen perheeltään. Sebastian luki viestin hymy korvissa muille asukkaille ja näytti onnelliselta saatuaan tietää, että hänen läheisillään on ulkomaailmassa kaikki hyvin.

– Ei vitsit, tää on niin aito teksti, et tää ei kyl voi olla Isoveljen feikkaama. En jaksa oottaa et pääsen… Tää ei oo todellista. Mun mammakin seuraa Big Brotheria! Sebastian sanoi iloisena.

– Mua pelottaa ihan hitosti se mun kirje, BB-Suvi sanoi.

– Ihanaa, mun vaarikaan ei oo kuollu! Nyt ryöpsähti kunnolla ikävä, ihana tietää, et kaikki oottaa mua ja ihan täysillä. Siis mulla on niin ihanat perheenjäsenet. Nyt oon ihan muissa maailmoissa, Sebastian päivitteli.

Sebastian ihmetteli muun muuassa, että onko hänen äitinsä ostanut kotiin television. Miehen kotona ei nimittäin ole ollut televisiota, koska sieltä tulee ”syntisiä ohjelmia”.

– Siis eiks teil oo telkkarii? BB-Janica kysyi.

– Ei, sieltä tulee niin syntisiä ohjelmia, Sebastian vastasi.