Nonparelleista tehtiin ällistyttävä kuva – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikki tuntevat nonparellit, nuo erityisesti jäätelön ja kakkujen päälle kuuluvat kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuvat pienenpienet sokeripallot. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että nonparelleista voisi tehdä taidetta. Nyt Joel Brochu on niin ajatellut, ja kaiken lisäksi toteuttanut huiman suunnitelmansa.

Brochu käytti tietokoneohjelmistoa apunaan koiran valokuvan toteuttamisessa pelkillä nonparelleilla. Yhteensä pieniä sokeripalloja kului teokseen huimat 221.184 kappaletta, ja teokseen käytettiin ainoastaan kuutta eri väriä. Sen tekemiseen kului aikaa kahdeksan kuukautta. Viihden metrin päästä nonparelleista muodostuva pikselit ovat jo niin pieniä, että ihmissilmä ei erota kuvaa valokuvasta.Kuva: Flickr