BB-Sebastian hehkuttaa kotiinpaluuta: ”Ostan heti iPhone 5 -puhelimen”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat ovat olleet jo kolmen kuukauden ajan poissa ulkomaailmasta. Talon asukkaista BB-Sebastian on useita kertoja hehkuttanut muille Applen uutta iPhone 5 -puhelinta. Hän luulee virheellisesti, että sellainen on jo julkaistu.

Tänään asukkaat miettivät mitä he tekevät sen jälkeen, kun kausi loppuu viikon kuluttua ja he pääsevät viimeistään kotiin. Sebastianin suunnitelmissa on mennä oikopäätä puhelinkauppaan. Siellä häntä kohtaa kuitenkin pettymys, sillä iPhone 5 -puhelinta ei ole vielä julkaistu.

– Mä ostan heti iPhone 5:n. Se on markkinoiden kingi. Siinä on uutta teknologiaa ja se on paras puhelin, Sebastian hehkutti.

– Mitä siinä on? Mikael tiedusteli.

– En mä muista, mutta mä luin, että siinä on uutta teknologiaa, Sebastian jatkoi innoissaan.