Yllätyskäänne: BB-tuotanto pelaa Mikaelille voittoa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother –talossa vietetään parhaillaan finaaliviikkoa, jonka finaali kisataan tulevana sunnuntaina. Talon viisi asukasta eivät suorita tällä viikolla viikkotehtävää, vaan kilpailevat keskenään esiintymislavalla hauskuuttamisen merkeissä.

Isoveli ilmoitti asukkaille, että he kilpailevat viikon aikana yksilöinä viihdyttämällä toisiaan. Talon olohuoneeseen on tuotu esiintymislava ja mikrofoni, jossa asukkaiden tulee suorittaa esityksiä Isoveljen määräyksien mukaan. Ensimmäisenä vuorossa oli BB-Tanja, jonka täytyi naurattaa asukkaita naurujoogan avulla.

– Naurujooga? Mä en ees tiedä mitä se on, BB-Tanja sanoi.

– Sun pitää esittää kymmenen minuuttia naurujoogaa, BB-Janica luki televisiosta.

Tanja yritti naurattaa asukkaita eri nauruäänien avulla ja saikin muutaman hihittämään vitseilleen. Neitokaisen esitys ei kuitenkaan naurattanut kaikkia ja Tanja päätyi lopulta kikattamaan omille vitseilleen.

– Kuinka säälittävältä tää tuntuu. Oon stagella ja kukaan ei naura mulle, BB-Tanja valitti.

Tanjan esityksen jälkeen Suvi ja Janica pohtivat tehtävää ja sitä mitä tuoreella tehtävällä todellisuudessa haetaan, koska kyse on finaaliviikosta. Molempien mielestä tuorein tehtävä oli todennäköisesti suunnattu Mikaelille, joka on tunnetusti hyvä jutunkertoja.

– Tää on niin Miksun juttuja. Supliikki mies kun on, Suvi totesi.

– Mun mielestä miehet ovat yleensäkin hauskempia. On paljon enemmän hauskoja miehiä kuin naisia. Mun mielestä on miehekästä olla silleen vitsikäs, Janica komppasi.