BB-Tanja ulosti kaatokännissä housuunsa: ”Yrjösin päälleni ja paskoin housuun”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen illalla vauhdikkaat ja kosteat bileet, kun asukkaat saivat suuren määrän alkoholia juodakseen. Illan aikana esimerkiksi oksenneltiin ympäri taloa. Samalla yksinhuoltaja BB-Tanja paljasti jälleen huolestuttavan seikan yksityiselämästään.

– Mä en halua, että tää kisa menee siihen, etä me oksennetaan ja paskataan housuun.

mä oon saanut kaksi kertaa alkoholimyrkytyksen. Ekalla kerralla oksensin ja paskoin housuihin samalla kerralla. Mun housut haisi ihan paskalle vielä seuraavana päivänä. Ekan kerran kun vedin itelleni kunnon alkoholimyrkytykset 17-vuotiaana, niin ryyppäsin ihan v**usti boolia, Tanja kertoi.

Hän oli kuitenkin onnistunut salaamaan ulostamisen, koska ehti pestä housunsa.

– Ja sit join niin paljon, että yrjösin päälleni ja paskoin housuun samaan aikaan. Se oli oikeesti ihan v**un noloa. Mä olin silloin just vessassa ja pesin siellä mun housut. Mä sanoin muille, että pykäsin mun lahkeelle.

Huolestuttavinta tarinassa oli kuitenkin se, että edellisen alkoholimyrkytyksen Tanja oli kertomansa mukaan saanut viime keväänä, eli eläessään jo pikkupojan yksinhuoltajana.

– Viimeksi vedin alkoholimyrkytyksen viime keväänä. Mut meinattiin viedä sairaalaan, koska mä olin yrjönnyt niin pahasti, että jos mä join desin vettä, niin se tuli minuutissa ulos, Tanja paljasti.

Myös eilen illalla Tanjan ilta päättyi vessanpöntöllä oksentamiseen jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä.