Koiran ihmepelastuminen – putosi kerrostalon katolta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerrostalot voivat olla vaarallisia asuinpaikkoja lemmikkieläimille, jos esimerkiksi parvekkeen oven tai ikkunan jättää auki vartioimatta lemmikkejään. Nyt eräs koira on pudonnut New Yorkissa 15 metriä kerrostalon katolta.

Kaksivuotiaan Kai-koiran omistaja Tracy Aron oli vienyt koiransa aamulla kerrostalon kattoterassille verryttelemään. Shiba-rotuinen koira hyppelehti terassilla tiiliaitojen yli, kunnes eräs hyppy meni pieleen. Koira nimittäin liukastui ja tippui katon reunalta 15 metriä alas.

– Näin koirani putoavan ja kuulin tömähdyksen. Sen jälkeen kuulin Kain itkun, omistaja kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Nainen hälytti heti apua nähtyään koiransa järkyttävän putoamisen. Kai-koira kiidätettiin eläinlääkärin, missä koiraa hoidettiin kolmen päivän ajan. Eläinlääkärit olivatkin ihmeissään lemmikin uskomattomasta selviytymisestä, sillä koira selvisi yllättäen pudotuksesta ilman luunmurtumia.