Perheenäiti pyysi hijentämään musiikkia – naapuri puukotti

Ohhoh! · Neea Jokinen

Monet lähiöalueilla ja kerrostaloissa asustavat ovat varmasti törmänneet joskus meluongelmiin naapureidensa kanssa. Esimerkiksi kerrostaloissa fiksuimmat bilettäjät hiljentävät pauhaavan musiikin ennen puoltayötä tai ilmoittavat juhlista muille asukeille.

Nyt Britanniassa on tullut ilmi järkyttävä tapaus, missä eräs nainen menehtyi, koska pyysi naapuriaan hiljentämään musiikkia. 30-vuotias perheenäiti Emma Jones nimittäin puukotettiin naapurinsa ovella kuoliaaksi Walesin Penygroesin kylässä. Tapaus on järkyttänyt syvästi kylän asukkaita.

– Kaikki ovat järkyttyneitä ja shokissa hänen kuolemastaan. On kamalaa, että joku voi joutua puukotetuksi sen takia, että pyytää ystävällisesti hiljentämään musiikkia, eräs kadun asukkaista kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Nainen oli kävellyt naapuriinsa tien toiselle puolelle kahdelta aamuyöllä. Hän oli pyytänyt juhlijoita hiljentämään musiikkia ja ajautui naapuriensa kanssa sanaharkkaan. Naapurit raivostuivat ja tarttuivat veitseen kohtalokkain seurauksin. Poliisin mukaan syytettynä on 23-vuotias nuori nainen viereisestä LIanllyfnin kylästä.