Liikuntariippuvaiset julkkikset listattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähdet pitävät vartalonsa huippukunnossa muun muuassa dieettien ja liikunnan avulla. Useimmilla julkkiksilla onkin henkilökohtainen kunto-ohjaaja, jonka avulla vatsamakkaroita ei ehdi kertyä. Esimerkiksi kunto-ohjaaja Tracy Anderson on yksi suosituimmista treenaajista Hollywoodissa.

Nyt verkkoon on julkaistu kuvasarja viihdemaailman julkimoista, jotka ovat tunnetusti kovia kuntoilijoita. Esimerkiksi Nicole Richien tiedetään olevan liikuntariippuvainen ja kahden lapsen äiti käykin jatkuvasti kuntoilemassa. Kuvasarjassa nähdään myös dieettejä suosiva näyttelijätär Gwyneth Paltrow.

Muita liikuntariippuvaisia julkkuja ovat muun muuassa televisiotähti Kelly Ripa, laulajatar Mel B, poptähti LeAnn Rimes ja 90210-nuorisosarjan tähti Shenae Grimes. Myös upeasta vartalostaan tunnettu näyttelijätär Jessica Biel pitää kropastaan huolta kuntoilemalla. Kuvasarjan kuntosalilla käyneitä miestähtiä ovat muun muuassa Taylor Lautner ja LL Cool J.