Ryan Gosling paljasti: ”Televisio oli ainoa ystäväni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi hetkessä Hollywood-tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Sittemmin suosikkinäyttelijäksi noussut Gosling sai Oscar-ehdokkuuden Half Nelson -elokuvasta.

Gosling kertoi äskettäin varttuneensa naisten ympäröimänä, sillä hän asui vanhempiensa avioeron jälkeen äitinsä ja siskon kanssa. Nyt 31-vuotias supertähti paljasti, ettei hänellä ollut juurikaan ystäviä lapsena. Gosling kertoikin television olleen hänen ainoa ystävänsä.

– Minulla ei mennyt oikein hyvin koulussa ja televisio oli ainoa ystäväni, Gosling kertoi Metro-sivustolle.

Gosling seurustelee nykyään näyttelijätär ja malli Eva Mendesin kanssa. Tuore Hollywood-pari bongattiin äskettäin kuhertelemassa Pariisissa. Näyttelijät tutustuivat toisiinsa The Place Beyond The Pines -elokuvan kuvauksissa.

Ryan Thomas Gosling oli mukana Mickey Mouse Club -televisio-ohjelmassa, josta kuuluisuuteen ponnahtivat myös muun muuassa Britney Spears, Christina Aguilera ja Justin Timberlake. Parhaillaan näyttelijäkomistus tähdittää Emma Stonen kanssa Crazy Stupid Love -elokuvaa. Hän seurusteli taannoin The Notebook -vastanäyttelijänsä Rachel McAdamsin kanssa, mutta suhde päättyi eroon neljän vuoden yhdessäolon jälkeen.