Hurja joulukoriste järkytti ohikulkijat – poliisi kielsi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on tapana, että varakkaiden asuinalueilla asuvat kilpailevat joulun alla siitä kenen talossa on upeimmat jouluvalot. Äskettäin nettihitiksi nousi erään omakotitalon valoshow LMFAO-yhtyeen Party Rock Anthem –hittikappaleen tahtiin.

Nyt eräs henkilö on järkyttänyt naapureitaan hämäävillä joulukoristeillaan. Lavastuksesta innostunut henkilö nimittäin ripusti talonsa julkisivuun ihmisnuken. Joulukoristeet näyttävät nopeasti katsottuna huolestuttavalta, sillä ihmisnukke roikkuu käsillään katon räystäässä.

Ihmisnuken ympärillä näkyy nimittäin kaatuneet tikkaat ja roikkuvat jouluvalot, joten näkymä näyttää siltä, että ”ihmiselle” on käynyt onnettomuus. Kyseessä on kuitenkin pelkkä lavastus. Henkilö kertoo hauskan kuvansa kuvatekstissä, että muokatut joulukoristeet ovat järkyttäneet ohikulkijoita ja hänen naapureitaan.

Hän joutuikin poistamaan ihmisnuken julkisivulta muun muuassa poliisien pyynnöstä. Poliisien mukaan joulukoristeet voivat nimittäin aiheuttaa liikenneonnettomuuksia, kun ohikulkijat järkyttyvät näkymästä. Henkilön kodin nurmikko kärsi hämäävien joulukoristeiden takia, sillä useat naapurit yrittivät pelastaa katolla roikkuneen ihmisen nosturiautoilla.