Michael Jacksonin tappajalla erityisvartiointi: ”Kuin Hannibal Lecter”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin tappaja Conrad Murray tuomittiin äskettäin neljäksi vuodeksi vankilaan. Sittemmin tähden henkilääkärinä toiminut Murray on valittanut tuomiostaan. Syyttäjä vaati tuomion julistamisen jälkeen, että Murrayn tulee maksaa 100 miljoonaa dollaria korvausta Jacksonin lapsille.

Nyt henkilääkärin asianajaja Charles Peckham yrittää parhaillaan parantaa Murrayn vankilaoloja. Murrayta vartioidaan nimittäin tarkemmin kuin ketään muuta vankia Los Angelesin miestenvankilassa. Peckhamin mukaan Murrayta kohdellaan kuin fiktiivistä sarjamurhaaja Hannibal Lecteriä.

– Häntä kohdellaan kuin Hannibal Lecteriä ja se on mielestäni todella loukkaavaa, Peckham kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Peckham kertoi, että Murrayn jalkoihin kiinnitetään aina raskaat kahleet, kun Murray viedään tapaamisiin. Sheriffi Steve Whitmoren mukaan Murray vartioidaan tiukasti hänen turvallisuutensa vuoksi. Sheriffi nimittäin uskoo Murrayn olevan altis muiden vankien hyökkäyksille tämän kuuluisuuden ja Michael Jackson -taustan vuoksi.

Oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin. Conrad Murray puolestaan murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen.