Teinipoika tappoi radiotähden perverssissä seksisessiossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihannan S&M-kappale kertoo sadomasokismista, eli niin sanotusta ”perverssistä sekstaamisesta”. Laulaja on puhunut avoimesti julkisuudessa makuuhuonepuuhistaan ja kertonut pitävänsä muun muuassa dominoivasta seksistä.

Nyt Yhdysvalloissa eräs teinipoika on tuomittu 25 vuoden vankeuteen murhasta. 18-vuotias John Katehis nimittäin puukotti 47-vuotiaan radiojuontajan kuoliaaksi perverssin seksisession päätteeksi. Nuorukainen puukotti miestä 50 kertaa seksisession aikana ja sitoi tämän jalat yhteen ilmastointiteipillä.

George Weber -niminen radiojuontaja työskenteli ABC-kanavalle, ja hän oli sopinut teinipojan kanssa tapaamisen asunnollaan. Weber oli löytänyt teinipojan internetistä, jossa nuorukainen kauppasi erilaisia seksipalveluita.

– Hän on juuri sellainen henkilö, jolta meidän pitäisi suojella yhteisöämme, tapauksen syyttäjä Anna-Siggac Nigolazzi kertoi New York Daily -uutisten mukaan.

Teinipoika oli tekohetkellä 16-vuotias ja nyt hänet tuomittiin 25 vuoden vankeuteen Brooklynin tuomioistuimessa. Syyttäjän mukaan tapaus oli ”järkyttävä elämysmurha”. Tuomittu nuorukainen lisäsi taannoin MySpace-sivustolleen kuvia, missä hän poseerasi veitsien kanssa. Erään kuvan kuvatekstinä luki ”rakastan tätä terää”.