Jennifer Aniston myönsi Botoxin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai västikään maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Mens Healt -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että tähti on hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

Seksikkään julkkistähden on huhuttu silottavan ryppyjään plastiikkakirurgisilla toimenpiteillä. Nyt 42-vuotias Aniston on viimein myöntänyt julkisuudessa, että on kokeillut Botox-ruiskeita pitääkseen ihonsa nuorekkaana. Kaunotar kuitenkin kertoi, ettei aio enää käyttää Botoxia, koska pitää sitä naurettavana.

– Ihmiset luulevat, että käytän paljon Botoxia. Myönnän kokeilleeni sitä, mutta mielestäni kaikki kauneuspistokset näyttävät kasvoillani naurettavilta, Aniston kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Aniston kertoi myös olevansa nykyään tarkempi ihonhoidossa etenkin silloin, jos hän ottaa aurinkoa. Hän nimittäin kertoi huomanneensa ihonsa reagoivan auringonottoon erilailla kuin nuoremmalla iällä. Tähti käyttääkin aina rannalla aurinkorasvaa, jonka suojakerroin on 60.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston seurustelee näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tähti on kuvattu onnellisen näköisenä komean poikaystävänsä kanssa.