Fergie käänsi katseita nahkaminimekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja Stacy “Fergie” Ferguson paljasti taannoin olleensa pahoin riippuvainen päihteistä. The Black Eyed Peas -yhtyeen naissolisti tunnusti käyttäneensä muiden muassa amfetamiinia, mutta hakeneensa sittemmin päihderiippuvuuteensa apua.

Fergie sai aiemmin tänä vuonna Madame Tussaudin vahakabinettiin oman vahaversionsa. Nyt 36-vuotias kaunotar kuvattiin seksikkäässä asussa bänditoverinsa syntymäpäiväjuhlissa. Fergien päällä nimittäin nähtiin nahkainen minimekko, jonka kaula-aukon avonaisuus paljasti tähden rintavaon.

The Conga Room -ravintolassa järjestettyjen juhlien punaisella matolla nähtiin myös Fergien aviomies Josh Duhamel. Laulaja apl.de.ap:n 37-vuotissyntymäpäiväjuhlilla nähtiin myös muita tähtiä kuten r&b-laulaja JoJo sekä The Black Eyed Peas -yhtyeen Taboo.

Fergie työskentelee myös muotisuunnittelijana ja näyttelijättärenä. Tähti muun muuassa esiintyi Poseidon-elokuvassa näyttelijä Josh Lucasin kanssa. Fergie toimi myös ääninäyttelijänä elokuvassa Marmaduke. Laulaja avioitui vuonna 2009 Transformers-elokuvistakin tutun näyttelijän Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta alkoi seurustelemaan vuonna 2004, kun he tapasivat Duhamelin Las Vegas -sarjan kuvauksissa.