Kardashian myönsi viimein: ”Perheellämme ei ole minkäänlaista talenttia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Kim Kardashian on yrittänyt luoda uraa musiikin parissa, mutta huonolla menestyksellä. Nyt 27-vuotias Khloe Kardashian myönsi, ettei heidän realityperheellään ole minkäänlaista talenttia. Hän nimittäin kertoi, ettei kukaan Kardashianeista ole erityisen lahjakas.

– Kukaan meistä ei ajattele, että meillä on talenttia. Emme osaa laulaa tai tanssia, Khloe kertoi haastattelija Barbara Waltersille ABC-televisiokanavan ohjelmassa.

Kim Kardashian kertoi samassa haastattelussa, että hänen mielestään realityn tekeminen on haastavaa. Kimin nimittäin täytyy saada katsojat rakastumaan häneen sellaisena kuin hän on. Kaunottaren mielestä julkkiksena olemisessa on paljon paineita.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.