LeAnn Rimes kuihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä.

LeAnn Rimes alkoi saamaan rutkasti palstatilaa näyttävän avioeronsa ja silikonirintojen hankkimisen jälkeen. Nyt LeAnn julkaisi verkossa oman bikinikuvansa. Neitokainen nimittäin riisui bikineihin Meksikossa, missä hän lomaili aviomiehensä kanssa. Katso kuvat tästä.

LeAnn Rimes on ollut viime aikoina otsikoissa myös parisuhteensa merkeissä. Tähti nimittäin meni taannoin myös naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.