Tara Reidin minimekko ei jätä juuri arvailun varaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehdessäkin poseerannut näyttelijätär Tara Reid yllätti taannoin ilmoittamalla menneensä hetken mielijohteesta naimisiin. Vaalea kaunotar ehti olla kihloissa vain pari tuntia ennen häitään. Sittemmin häistä nousi kohu, koska Taran tuoretta aviomiestä luultiin vääräksi henkilöksi.

35-vuotias American Pie -kaunotar on kuvattu viime aikoina julkisuudessa lyhyissä minimekoissa. Vaalean kaunottaren ympärillä pyöriikin jatkuvasti paparazzeja. Tara on muun muuassa viime päivien aikana esiintynyt Hollywoodin kaduilla punaisessa minimekossa ja hopeassa ihoa myötäilevässä asussa. Katso kuvat tästä.

Tara Reid kertoi äskettäin julkisuudessa avioliittonsa olleen laiton, sillä vihkimistä ei koskaan rekisteröity väestövirastoon. Nykyään Tara onkin jo sinkku, sillä hänen on huhuttu jättäneen ”aviomiehensä”. Vaalea kaunotar onkin jo kuvattu julkisuudessa uuden komistuksen kainalossa.

Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli taannoin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.