Prinssi Harry asetti itsensä vaaraan – yritti estää ryöstön

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englannin prinssi Harryn epäiltiin taannoin tapailevan veljensä vaimon pikkusiskoa Pippa Middletonia. Prinssi erosi tänä vuonna alusvaatemallina työskentelevästä Florence-tyttöystävästään. Viime aikoina parin on kuitenkin huhuttu lämmittelevän suhdettaan.

Nyt huliviliprinssin maineen saanut Harry riensi pelastamaan ryöstetyksi joutunutta ystäväänsä. Prinssi nimittäin kuuli puhelimessa, kuinka hänen ystävänsä Thomas van Straubenzee hakattiin ja ryöstettiin. 27-vuotias Harry riensi samantien turvatiiminsä kanssa alueelle, jossa ystävä puhelun aikana oli.

Harry ja hänen vartiointimiehensä eivät kuitenkaan löytäneet ryöstettyä ystävää Battersean kaduilta. Lopulta van Straubenzee löytyi paikalliselta poliisiasemalta, mihin hän oli itse mennyt tekemään rikosilmoituksen. Harry antoi poliisille lausunnon tapahtuneesta, koska oli kuullut ryöstön puhelimen välityksellä.

– Harry ja hänen ystävänsä ovat todella kiitollisia poliiseille siitä, miten hyvin he hoitivat tilanteen, lähde kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Prinssi Harryn ystävien mukaan kuninkaallinen on viettänyt viime aikoina ex-tyttöystävänsä Florence Brudenell-Brucen kanssa läheisiä hetkiä. Harryn kerrottiin vieneen mallikaunottaren usein isänsä 2,5 miljoonan punnan kotiin Notting Hilliin ja viettäneen siellä tämän kanssa muun muuassa elokuvailtoja. Florence seurusteli taannoin F1-tähti Jenson Buttonin kanssa.