Charlize Theronin deittipaljastus kummastuttaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen tähti varmisti paikkansa Hollywoodissa. Seuraavaksi näyttelijätär nähdään valkokankaalla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Charlize Theron erosi viime vuonna poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteisolon jälkeen. Nyt 36-vuotias kaunotar paljasti, ettei hän ole koskaan käynyt ”tavallisesti treffeillä”. Näyttelijätär on nimittäin ollut koko ajan parisuhteessa lähes 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä Charlize elää ensimmäistä kertaa sinkkuna.

– En ole ikinä ollut treffeillä jonkun kanssa, ketä en tunne. Olen tietenkin käynyt ulkona poikaystävieni kanssa, mutta en ole treffaillut. Olen ollut vakavissa suhteissa 19-vuotiaasta asti, Charlize kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Tähti kertoi murtuneensa taannoisesta erostaan. Nykyään Charlize on kuitenkin päässyt tuskaisen eron ylitse. Näyttelijätär kertoi löytäneensä oman rauhansa ja tuntevansa olonsa hyväksi. Hänen mielestään yksin eläminen vaatii vahvuutta ja sen hyväksyminen on todella tärkeää etenkin naisille.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job.