Miley Cyrus sanaharkassa faninsa kanssa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus joutui äskettäin kohuotsikoihin syntymäpäiväjuhlillaan kuvatun videon takia. Videolla teinitähti nimittäin myönsi juhlakansalle polttavansa pilveä. Huumekohun paisuttua mediassa Miley väitti, että kommentit olivat pelkkää näsäviisastelua.

Nyt Miley on joutunut jälleen kohun keskellä, kun hänet kuvattiin riitaisissa tunnelmissa faninsa kanssa. Supertähti oli lomailemassa poikaystävänsä kanssa Costa Ricalla sanaharkan aikaan. Miley oli ottamassa valokuvia faniensa kanssa, kun yhtäkkiä eräs ihailijoista haukkui tätä kusipääksi.

Hannah Montana -teinitähti ei kuitenkaan sietänyt moista haukkua ja lateli fanilleen samalla mitalla takaisin. Tapaus saatiin ikuistettua videolle, jossa nähdään, kuinka Miley raivoaa fanilleen. Sittemmin tähti kommentoi mediassa paisunutta välikohtausta Twitter-blogissaan.

– Haluan selventää erään asian. En KOSKAAN kiroilisi fanille. En voi sietää sitä, että joku saa minut näyttämään kusipäältä fanieni edessä, Miley kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.