Äiti ja tytär synnyttivät samana päivänä – molemmille poikavauva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Illinoissa on nyt tullut ilmi erikoinen tapaus, missä äiti ja tytär synnyttivät lapsensa samana päivänä samassa sairaalassa. Myös sama lääkäri auttoi äidin ja tyttären poikavauvat maailmaan kuuden tunnin aikaerolla toisistaan.

35-vuotias Jessica Rotter nimittäin synnytti potran pojan vain kuusi tuntia ennen kuin hänen 17-vuotias tyttärensä sai esikoisensa. Lääkäri Alex Lipowich auttoi molempien synnytyksessä, jotka tapahtuivat vierekkäisissä huoneissa. Lääkäri kertoi olevansa hämmästynyt tapauksesta.

– Olen ollut lääkärinä 20 vuotta ja nähnyt kaikenlaista. En ole kuitenkaan koskaan auttanut äitiä ja tytärtä synnyttämään samana päivänä. Uskon, että tämä on harvinaista, Lipowich kertoi Chicago Tribune -lehdelle.

Äiti oli vienyt raskaana olevan tyttärensä lääkäriin, koska tämän synnytys oli alkamassa. Sairaalassa tyttärensä tukena ollut äiti kuitenkin huomasi, että myös hänen synnytyksensä oli alkamassa kolme viikkoa ennen laskettua aikaa. Äiti kertoi olleensa huolissaan siitä, kun hän ei voinut olla tyttärensä vierellä tämän synnyttäessä esikoistaan.