Ökyilyn huippu: Ferrari-limusiini ällistyttää – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähdet haluavat saapua julkkisjuhliin keskimääräistä näyttävämmin esimerkiksi limusiinillä, mutta niiden yleistyessä on viime vuosina haettu uudenlaisia vaikutteita. Hummer-limusiinitkin ovat jo arkipäivää esimerkiksi Las Vegasissa ja Los Angelesissa, mutta Britanniassa on kuitenkin jotain vielä näyttävämpää.

Lontoolaiset kertyivät toissa päivänä Harrods-tavaratalon edustalle ihailemaan melkoista ökylimusiinia. Kadunvarteen oli nimittäin parkkeerattu ferrarinpunainen limusiini. Kuusi metriä pitkässä limusiinissa on kahdeksan paikkaa matkustajille. Katso kuvat tästä.

Limusiinin omistaja ei ole tiedossa. Aiemmin tänä vuonna eräs brittimies rakennutti Ferraristaan limusiinin. Hän nimittäin sijoitti noin 250.000 euroa Ferrari 360 Spider -autonsa pidennykseen. Pidennys maksoi huomattavasti enemmän kuin alkuperäinen auto. Sen rakennuttamiseen kului puoli vuotta ja lopputuloksena syntyi näyttävä ajoneuvo.