Nainen heitti koiranpennun kerrostalon ikkunasta – ihmepelastuminen

Ohhoh! · Neea Jokinen

Suomessakin tulee silloin tällöin ilmi tapauksia, joissa esimerkiksi koirien omistajat ovat pudottaneet lemmikkinsä alas korkealta parvekkeelta. Viime vuonna Suomessa kauhisteltiin tapausta, missä helsinkiläismies heitti kaksi koiraa alas parvekkeelta.

Nyt Australiassa on tullut ilmi tapaus järkyttävästä eläimeen kohdistuneesta julmuudesta. Eräs nainen nimittäin pudotti koiranpentunsa kerrostalon ikkunasta 15 metrin matkan alas. Kyza-niminen koira ei kuitenkaan menehtynyt järkyttävässä pudotuksessa, mutta sai useita vammoja.

Lily Maihi heitti staffordshirenbullterrierinsä ulos ikkunasta riidan päätteeksi. 24-vuotias nainen raivostui, kun hänen ystävänsä ihmetteli, miksei nainen ollut kerännyt koiranpentunsa ulosteita asunnon parvekkeelta. Kritisoivien kommenttien jälkeen Maihi otti koiranpentuaan kiinni kaulapannasta ja heitti sen ikkunasta ulos.

Naista syytetään nyt eläimeen kohdistuneesta julmuudesta. Koiranpentu on parhaillaan hoidettavana Sydneyn eläinlääkäriasemalla, jossa hänestä pidetään hyvää huolta. Eläinlääkärien mukaan he eivät ole koskaan aikaisemmin törmänneet yhtä kauhistuttavaan tapaukseen eläimiin kohdistuneessa väkivallassa. Kyza-koira loukkasi pudotuksessa muun muuassa jalkansa ja päänsä.