Lesboseksistä teinityttöjen kasvava trendi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka ryhmäseksin suosio on noussut huolestuttavasti amerikkalaisten teinityttöjen keskuudessa. Nyt tuore tutkimus osoittaa, että myös lesbokseksillä on ollut viime aikoina samanlaisen nopeasti kasvava kehitys. Sen suosio on nimittäin kovassa nousussa.

Televisiossa homoja ja lesboja on nykyisin enemmän kuin koskaan aiemmin, ja seksuaalisille vähemmistöille on omistettu useita draamasarjoja. Esimerkiksi L-koodi keskittyy pitkälti juuri tyttörakkauteen. Näiden televisio-ohjelmien vaikutusta ei ole tutkittu, mutta lesboseksin suosio on tutkitusti kovassa nousussa.

Tyttöjen välinen seksi on nimittäin suositumpaa kuin koskaan. Asiaa tutkinut amerikkalainen National Survey of Family Growth -tutkimuslaitos on selvittänyt, että 11 prosenttia 17-vuotiaista tytöistä on ollut seksuaalisessa kontaktissa toisen tytön kanssa. Yhdeksän vuotta sitten, vuonna 2002, vain viisi prosenttia oli kokeillut lesbokseksiä.

Samaan aikaan heteroseksisuhteiden määrä oli vähentynyt rajusti. Nyt seksiä oli pojan kanssa kokenut 17-vuotiaista tytöistä vain 46 prosenttia, kun vuonna 2002 heteroseksiä oli harrastanut 63 prosenttia tytöistä. Todennäköisesti samasta syystä teiniraskauksien määrä on samaan aikaan laskenut 18 prosentista 12 prosenttiin.