Tom Cruise vuokrasi 5-vuotiaalle tyttärelleen luistinradan koko talveksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu näyttelijä Tom Cruise tähdittää parhaillaan Mission Impossible: Ghost Protocol -elokuvaa. Cruisen rinnalla elokuvassa esiintyy myös suomalainen näyttelijä Samuli Edelmann. Toimintaelokuvistaan tunnettu Cruise on keskittynyt viime vuosina perhe-elämään jälkikasvunsa ja vaimonsa Katie Holmesin kanssa.

Nyt isyydestä nauttivan tähden kerrottiin törsänneen noin 4.000 euroa Suri-tyttärensä urheiluharrastukseen. 49-vuotias näyttelijä nimittäin vuokrasi Surille New Yorkin Rockefeller Centeristä oman luistinradan. Lähteen mukaan Cruise vuokrasi luistinradan yksityiseen käyttöön koko talvikauden ajaksi.

– Tom vuokrasi sen kokonaan itselleen, jotta kukaan muu ei voisi käyttää sitä, lähde kertoi New York Daily News -lehdelle.

Näyttelijä kertoi äskettäin ostavansa perheelleen ja lapsilleen lahjoja ilman assistenttinsa apua. Cruise haluaa nimittäin jokaisen lahjan olevan hänen itsensä ostama. Tähdellä on myös adoptiolapset Isabella ja Connor avioliitostaan Nicole Kidmanin kanssa.

Tom Cruise on tullut tutuksi kaikille juuri mieltymyksestään toimintaelokuvien tekemiseen. Hän nimittäin suorittaa aina stunttinsa itse, mikäli hän saa siihen luvan. Tom Cruise nähtiin taannoin rajusti flopanneessa Knight and Day -elokuvassa yhdessä Cameron Diazin kanssa. Seuuraavaksi tähti nähdään Rock of Ages -elokuvassa Stacee Jaxxin roolissa.