Miley Cyrus julkaisi jälleen rohkean kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus joutui äskettäin kohuotsikoihin syntymäpäiväjuhlillaan kuvatun videon takia. Videolla teinitähti nimittäin myönsi juhlakansalle polttavansa pilveä. Huumekohun paisuttua mediassa Miley väitti, että kommentit olivat pelkkää näsäviisastelua.

Miley on julkaissut 15-vuotiaasta saakka usein liiankin rohkeita kuvia verkossa, ja nyt tuorein on jälleen noussut otsikoihin. Tällä kertaa kuvassa ei tosin nähdä paljasta pintaa, mutta sillä Miley pyrkii selvästi osoittamaan aikuistuvansa koko ajan.Kuva: Twitter, Miley Cyrus

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.