Amerikkalainen televisiotähti Suomessa: ”Duudson-Jukka antoi Suomi-paidan!” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiopersoona Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Tatuoijana työskentelevä tähti on esiintynyt muun muuassa suomalaisen HIM-yhtyeen Killing Loneliness -musiikkivideolla.

Parhaillaan Suomessa vieraileva Kat Von D on nyt saanut nauttia täkäläisestä vieraanvaraisuudesta, jota hän on myös hehkuttanut faneilleen yhteisömediassa. Kat Von D hehkuttaa nimittäin Twitter-blogissaan tapaamistaan Duudsoneiden Jukan kanssa. Realitytähti oli mielissään saamastaan kohtelusta ja lahjoista.

Kuva: Twitter

Sandra Bullockin ex-miehen Jesse Jamesin kanssa on-off -suhteessa taannoin seurustellut Kat Von D sai taannoin suru-uutisia. TLC-kanava nimittäin päätti, että tähden LA Ink -realitysarja lopetetaan. Länsi-Hollywoodissa sijaitsevan tatuointiliikkeen elämää seuraava sarja ei tule siis saamaan kanavalla enää jatkoa. Sittemmin 29-vuotiaan näyttävän neitokaisen kerrottiin kokeilevan siipiään muusikkona. Hän kertoi jo alkaneensa suunnittelemaan tulevaa levyään ja kertoi viettäneensä aikaa studiolla. Kat Von D kertoi uskovansa menestykseen, koska hän on luova ihminen.

Tatuoidun kaunottaren kohusuhde pettäjämies Jesse Jamesin kanssa päättyi äskettäin. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he kihlautuivat taannoin. Moottoripyörämoguli Jesse James jäi taannoin kiinni pettämisestä ollessaan naimisissa Oscar-palkitun näyttelijättären Sandra Bullockin kanssa. Pettämisen selvittyä Bullock jätti Jamesin viiden vuoden avioliiton jälkeen.