Claudia Galanti nautiskeli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina Paraquaystä kotoisin oleva huippumalli Claudia Galanti on ollut muutamia kertoja otsikoissa lomailtuaan julkkisystäviensä kanssa. Neitokaiset on kuvattu usein pienenpienissä asuissa, jotka eivät ole jääneet silminnäkijöiltä huomaamatta.

Nyt todella upea bikinikaunotar on viettänyt jouluaan ja välipäiviään Miami Beachilla, jossa hän esitteli samalla täydellisyyttä hipovaa vartaloaan ja timmiä bikinipeppuaan. Paparazzit olivat luonnollisesti valmiina välittämään näkymän rannalta myös muulle maailmalle. Alla näet pari otosta eiliseltä päivältä.

Claudia Galanti shows off her bikini body less than 5 months after giving birth to her second child. Claudia relaxed poolside in Miami Beach, FL with friends4.jpg

30-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut kotimaassaan jo vuosien ajan ykkösjulkkiksia, mutta viime aikoina hänet on noteerattu myös latinomaailman ulkopuolella.Kuva: SplashKuva: Splash