Beyoncen vastasyntynyt teki jo maailmanennätyksen – viikon ikäisenä hittilistalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat lauantaina esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi on annettu Blue Ivy Carter. Julkkisvauvan syntymän jälkeen eräs baptistikirkko julisti, että Beyoncen tytär on ”Saatana maan päällä”.

Jay-Z julkaisi pian tyttärensä syntymän jälkeen Glory-kappaleen, jossa kuullaan Blue Ivy -vauvan itkua. Nyt supertähtien jälkikasvun uutisoitiin tehneen maailmanennätyksen. Blue Ivy on nimittäin kaikkien aikojen nuorin henkilö, joka on noussut hittilistalle. Contact Music –sivuston mukaan räppärin ja tämän esikoisen ”duetto” on sijalla 78 Billboardin r&b/hip-hop –hittilistalla.

Räppäri julkaisi koskettavan Glory-kappaleensa vain 48 tuntia tyttärensä syntymän jälkeen. Kappale julkaistiin Jay-Z:n kotisivuilla Life and Times. Räppäri muun muuassa paljastaa kappaleen lyriikoissa, että Beyonce kärsi keskenmenon ennen Blue Ivya. Hip-hop-moguli hehkuttaa myös kipaleessaan, että hänen tyttärensä on ”hänen parhain luomuksensa”.

Näin Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, räppää tyttärestään:

“The most amazing feeling I feel, words can’t describe what I’m feeling for real, Baby, I paint the sky blue, my greatest creation was you. You’re the child of destiny, you’re the child of my destiny, you’re my child with the child from Destiny’s Child.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.