Guns N’ Rosesin Axl Rose jakoi oikeutta valamiehistössä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin aikoinaan kuulunut Guns N’ Roses on nykyisin enää varjo alkuperäisestä menestysyhtyeestä, sillä ainoastaan bändin keulahahmo Axl Rose on mukana alkuperäisessä kokoonpanossa. Uudenvuodenaattona Axl Rose esiintyi yhtyeineen Las Vegasissa, jossa hänet ikuistettiin myös valokuviin.

Nyt 49-vuotiaan Axl Rosen uutisoitiin toimineen oikeudessa valamiehenä. Rokkari nimittäin istui valamiehistössä neljä päivää kestäneessä oikeudenkäynnissä Kalifornian Santa Monicassa. Rosen mukaan lyhytaikainen työpesti oli hyvä kokemus, sillä hän muun muuassa sai katsoa asioita eri perspektiiveistä.

– Se sujui suhteellisen kivuttomasti. Olin onnekas, että työtoverini olivat mahtavia. Lisäksi sain nähdä päivänvaloa hieman eri näkökulmasta, Rose kommentoi työtehtäväänsä People-lehdelle.

Rosen bänditoveri DJ Ashba paljasti äskettäin, että yhtye on työskennellyt ahkerasti tulevan albuminsa parissa. Ashban mukaan Rose on jo levyttänyt kymmeniä kappeleita albumia varten. DJ taas kertoi kirjoittaneensa Roselle jo 12 kappaletta ja uskoo tämän pitävän niistä. Hän ei kuitenkaan paljastanut uuden albumin julkaisemispäivää.

Indianassa varttunut Axl Rose on seurustellut lukuisten kaunottarien kuten Gina Silerin ja Erin Everlyn kanssa. Rokkari muun muuassa kirjoitti Sweet Child o Mine –kappaleen taannoiselle mallityttöystävälleen Erinille. Vuonna 1991 alkanut Rosen myrskyisä parisuhde huippumalli Stephanie Seymorin kanssa sai aikanaan rutkasti palstatilaa. Mallikaunotar muun muuassa esiintyi Guns N’ Roses –yhtyeen Don’t Cry –kappaleen musiikkivideolla. 26 vuoden ikäisenä Rosella todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.