Poliisi kaatoi naisia sänkyyn työaikana – nyt tuli rangaistuksen aika

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisten äänestysten mukaan naisten mielestä seksikkäimpien ammattien joukkoon lukeutuu muun muuassa lääkärit, poliisit, palomiehet ja kokit. Suurin osa naisista pitää myös esimerkiksi miesten univormuja ja virka-asuja seksikkäinä.

Nyt erään poliisin uutisoitiin vietelleen lukuisia naisia univormunsa avulla. 44-vuotias Troy Van-Eda nimittäin käytti poliisin virka-asuaan naisten liehittelyyn ja viettelemiseen työaikanaan. Naimisissa oleva poliisi on nyt saanut potkut työpaikaltaan, kun hänen lukuisat seksisuhteensa tulivat julki.

Eräs poliisin salarakkaista oli 34-vuotias Joanne Pinder, joka paljasti harrastaneensa varatun poliisimiehen kanssa seksiä jo kuuden vuoden ajan. Joannen mukaan mies oli vietellyt hänet ”poliisin virka-asun viehätysvoimalla” kesken rutiinitarkastuksen. Naisen mukaan he harrastivat usein seksiä esimerkiksi poliisiaseman pannuhuoneessa.

– Hän käytti poliisin univormuaan hyväkseen vietelläkseen naisia. Ilmoitin seksisuhteesta hänen työpaikalleen, kun sain tietää Troylla olevan muitakin naisia, Joanne kertoi The Daily Mail -lehdelle.