Idol-tähden perheen murhannut mies oikeuteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

American Idol –ohjelmasta taannoin julkisuuteen singahtanut Jennifer Hudson joutui kokemaan vuonna 2008 surullisen ja julman perhetragedian. Laulajatähden äiti, veli ja siskonpoika nimittäin murhattiin perhetapaamisen yhteydessä.

Murhista on ollut alusta saakka epäiltynä perheenjäsen William Balfour, joka on laulajatähden Julia-siskon ex-aviomies. Nyt murhaajaksi epäillyn Balfourin kerrotaan joutuvan viimein oikeuden eteen. Huhtikuussa pidettävä oikeudenkäynti tulee kestämään arviota kuukauden ajan. Balfourin uskotaan murhanneen 57-vuotiaan Darnell Hudson Donersonin, 29-vuotiaan Jason Hudsonin ja seitsemänvuotiaan Julian Kingin Chicagossa.

Äskettäin Jennifer Hudson kertoi kihlattunsa David Otungan pelastaneen hänet varmalta kuolemalta. Hudsonin olisi nimittäin pitänyt myös olla perhesurmien aikaan vierailulla äitinsä kotona. Hän kuitenkin muutti suunnitelmiaan viime hetkellä ja päätti matkustaa aviomiehensä luokse Floridaan perhetapaamisen sijaan.

– Viime hetken muutokset pelastivat henkeni. Olisin voinut olla murhien aikaan äitini luona. Hudson kertoi Contact Music –sivuston mukaan.

Dreamgirls-elokuvan roolistaan palkittu tähti on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä. Jennifer ryhtyi laihduttamaan sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoisena David Juniorin vuonna 2009. Hän kertoi jättäneensä ruokavaliostaan kaikki kaloripommit ja keskittyneensä terveellisiin ruokiin. Hän kuitenkin myöntää, että tulokset eivät ole pysyviä, ellei ruokavalio pysy kunnossa myös jatkossa.