Kim Kardashian katsoi omaa TV-ohjelmaansa – murtui itkuun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Realitysarjan seitsemäs tuotantokausi julkaistaan Yhdysvalloissa maaliskuussa.

Julkkisperheen tunnetuin tähti on Kim Kardashian, joka jätti taannoin koripallotähti Kris Humphriesin 72 päivän avioliiton jälkeen. Nyt 31-vuotias julkkisneitokainen kertoi murtuneensa itkuun, kun hän katsoi tähdittämäänsä Kourtney and Kim Take New York -realitysarjaa. Ohjelma sai nimittäin Kimin kyynelehtimään, koska eräässä jaksossa puitiin hänen epäonnistunutta avioliittoaan.

– En pysty enää tähän Krisin kanssa. Kaikki tapahtui liian nopeasti. En ole onnellinen, Kim avautui Yhdysvalloissa parhaillaan pyörivässä realitysarjassa.

Kim on kertonut suhtautuvansa tulevaisuudessa parisuhteisiinsa realistisemmin. Hän nimittäin myönsi eläneensä NBA-pelaajamiehensä kanssa ”eräänlaisessa satumaailmassa”. Kim onkin nyt hyväksynyt sen, ettei kaikkea haluamaansa voi aina saada.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajina toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.