Perheenäiti järkyttyi: Vauvan suusta löytyi kuollut rotta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vauvojen ja taaperoiden toimintaa tulee seurata tarkkaan, sillä moni utelias pienokainen voi esimerkiksi pistää suuhunsa pieniä ja vaarallisia esineitä. Nyt eräs reilun puolen vuoden ikäisen tyttövauvan äiti on järkyttynyt lapsensa päiväkodin toiminnasta.

Alanah-tyttövauva nimittäin leikki päiväkodissa kuolleella rotalla. Huolestuneen äidin mukaan pienokainen oli muun muuassa pistänyt rotan suuhunsa. Lastenhoitajat luulivat aluksi tytön leikkivän vain lelulla, kunnes lopulta tajusivat sen olevan kuollut rotta. Äidin mukaan hoitajat eivät vieneet tyttöä sairaalaan tapahtuneen jälkeen, vaan pesivät pienokaisen kädet ja suun saippualla.

– Hän olisi voinut nielaista sen. Alanah olisi voinut kuolla, vauvan Brittany-äiti kertoi The Daily Mail –lehdelle.

Äidin mukaan Alanah-tyttövauva ei tule enää palaamaan New Jerseyssä sijaitsevaan päiväkotiin. Hänen mielestään päiväkodin hoitajat eivät nimittäin seuraa lasten toimia tarkkailevin silmin. Brittanyn mukaan pienokainen on ollut sairas tapahtuman jälkeen ja muun muuassa oksennellut jatkuvasti. Päiväkodin johtaja Kiburi Tuckerin mukaan kyseessä olisi voinut olla hänen oma lapsensa, joten hän pitää tapausta surullisena ja ikävänä.