Räppäri sai raivokohtauksen keikalla – tuhosi esiintymislavan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taannoin Suomessakin tanssilistoille hittikappaleellaan noussut räppäri Kid Cudi ilmoitti viime vuonna lopettavansa loistavassa alussa olevan hiphop-uransa. Tähti nimittäin haluaa keskittyä tulevaisuudessa rock-musiikin tekoon.

Kitaran soitosta innostunut Kid Cudi onkin jo perustanut Wizard-nimisen rockyhtyeen. Nyt 27-vuotiaan laulaja-lauluntekijän uutisoitiin riehuneen keikallaan Australiassa. Cudi, oikealta nimeltään Scott Mescudi, nimittäin raivostui, kun hänen esiintymisensä jouduttiin keskeyttämään viivästyneen aikataulun vuoksi.

Female First -sivuston mukaan räppäri oli muun muuassa heittänyt keikkatarvikkeita ympäri lavaa. Cudin kerrottiin rikkoneen esiintymislavan valoja ja kauittimia. Raivokohtauksen jälkeen räppäri oli kävellyt suutuspäissään pois lavalta. Myös fanit suuttuivat tähden keikan keskeytyksestä ja vaativat lippurahojaan takaisin.

Amerikkalainen Kid Cudi nousi kuuluisaksi vuonna 2009 Day ’n’ Nite -singlellään. Kappale nousi Billboardin R&B/Hip-hop-hittilistalla sijalle viisi. Hän on julkaissut kaksi albumia Man on the Moon: The End of Day ja Man on the Moon 2: The Legend of Mr. Rager. Hänen WZRD-albuminsa julkaistaan 30. tammikuuta. Kid Cudi myös näyttelee Mark Wahlbergin tuottamassa How To Make It in America -televisiosarjassa.