Tulisa Contostavlos erosi – kuherrusloma pieleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b -musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Tulisa oli joululomalla bänditoverinsa ja poikaystävänsä Fazerin kanssa Malediiveillä. Pariskunnasta ikuistettiin muun muuassa kuhertelukuvia. Nyt 23-vuotiaan popparin uutisoitiin eronneen pitkäaikaisesta poikaystävästään. Tulisan ja Fazerin luksusloman nimittäin kerrottiin menneen pahasti pieleen, sillä pariskunta ei enää voi sietää toisiaan.

– Tulisa ja Fazer eivät voi sietää toisiaan. He ovat tunteneet toisensa 11-vuotiaasta asti ja heidän suhteensa on ollut myrskyisä, lähteet paljastivat Metro-sivustolle.

Lähteen mukaan Tulisa ja Fazer on jo kuvattu nauttimassa sinkkuelämästä ystäviensä kanssa juhlimisen merkeissä. Tulisa ei ole aiemmin juurikaan puhunut rakkauselämästään julkisuudessa. Hän kuitenkin esiintyi useaan otteeseen julkisuudessa rakkaansa kanssa X-Factor-ohjelman aikaan.

Laulajatähti kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.