Hurjia syytöksiä suosikkijuontajasta: ”Makuuhuoneen kautta tähdeksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen stand-up -koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler tunnetaan suorasanaisuudestaan ja vahvoista mielipiteistään. E!-televisiokanavalla omaa Chelsea Lately -ohjelmaansa emännöivä kaunotar pistääkin tunnetusti julkkisvieraansa koville suorilla kysymyksillään.

Chelsea Handler on joutunut viime päivinä julkiseen sanasotaan 78-vuotiaan koomikon Joan Riversin kanssa. Nyt pitkän viihdeuran tehnyt Rivers väittää, että Handler on noussut kuuluisaksi televisiotähdeksi seksin ansiosta. Naiskomediennen mukaan suosikkijuontaja on nimittäin ”maannut tiensä tähtiin”.

– Se tyttö nousi tähtiin pantuaan E!-kanavan presidenttiä! Rivers kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.

Rivers on myös sanasodan aikana haukkunut kollegaansa juopoksi ja prostituoiduksi. Handler seurusteli taannoin neljän vuoden ajan toimitusjohtaja Ted Harbertin kanssa, jonka yritys tuottaa muun muuassa koomikon Chelsea Lately -keskusteluohjelmaa. Handlerin on myös väitetty deittailevan satunnaisesti räppäri 50 centin kanssa.

Chelsea Handler joutui viime vuonna huumekohun keskelle, kun hänen väitettiin jääneen kiinni kokaiinin käytöstä. Silminnäkijän mukaan televisiotähti oli käyttänyt ravintolan vessassa kokaiinia tuntemattoman miehen kanssa. Taannoin televisiotähti oli esillä myös hieman toisenlaisissa merkeissä, kun hänen kotitekoinen pornovideonsa joutui vääriin käsiin.