Kuvagalleria: One Direction saapui Yhdysvaltoihin

Galleria · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Yksi bändin suosituimmista jäsenistä on 17-vuotias Harry Styles.

Harry Styles on ollut viime aikoina otsikoissa romanssinsa takia, sillä nuori poppari on viihtynyt X Factor -kilpailun 32-vuotiaan juontajan Caroline Flackin kanssa. Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka One Direction -tähden uutisoitiin jättäneen tyttöystävänsä Yhdysvaltojen kiertueen takia.

Stara soitti taannoin One Direction -tähti Zayn Malikille. Kuuntele haastattelu tästä.

Nyt yhtye on poistunut kotimaastaan, mutta heidän saapuessaan Yhdysvaltoihin oli lentokentällä vastassa täysi kaaos. Tuhannet brittibändin fanit yrittivät nähdä suosikkinsa edes vilaukselta. Amerikkalaislehdet vertasivatkin tapausta siihen kun The Beatles saapui aikoinaan Yhdysvaltoihin. Katso kuvat klikkaamalla alla olevia numeroita.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.Kuva: Splash News