Ällöttävä löytö kolmioleivästä: ”Tunsin jotain rouskuvaa”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Christina Milian nousi taannoin otsikoihin, kun hän harkitsi oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan. Milian nimittäin joutui juoksemaan vessaan oksentamaan kesken lounasruokailun, kun kaunottaren salaattiannoksesta löytyi jauhettu purukumi.

Nyt 29-vuotias kampaaja Katie Sellers teki oksettavan löydön kolmioleivänsä sisältä. Nainen kertoi, että yhtäkkiä kesken makoisan välipalahetken hän tunsi puraisevansa ”jotain rouskuvaa”. Tonnikalaleipää nauttinut nainen sylkäisikin leipämössöt ulos suustaan ja huomasi, että hän oli puraissut likaista tekokynttä.

– Tunsin jotain rouskuvaa hampaitteni välissä. Syljin sen ulos ja huomasin, että se oli likainen tekokynsi. Tunsin oloni fyysisesti sairaaksi ja olin oksentaa, Sellers kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Naisen mukaan hän osti välipalaleipänsä Tesco-kaupasta. Kampaaja kertoi myös, ettei hän tule enää ikinä ostamaan valmiiksi pakattuja kolmioleipiä. Sellers lähetti akryylikynnen muovipussissa takaisin Tescolle valituskirjeen kera. Tesco ilmoitti pian tapauksen jälkeen aloittavansa tutkimukset kynsilöydöstä.