Kehtaisitko poseerata näin härskeissä hääkuvissa? Katso esimerkit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pariskunnat poseeraavat yleensä kameroille esimerkiksi juhlissa yhteiskuvissa. Jotkut rakastavaisten yliampuvat potretit voivat kuitenkin aiheuttaa hieman hämmennystä. Nyt verkossa on julkaistu hauska kuvasarja pariskuntien erikoisista yhteiskuvista.

Awkward Family Photos -komediasivuston kuvissa nimittäin muun muuassa hääkuva, jossa morsian makaa raukeana pöydällä ja mies seisoo takana asennossa, joka voisi tuoda mieleen jotain muuta kuin mistä on todennäköisesti kyse. Samaan sarjaan lukeutuvassa toisessa kuvassa vaimon pää on miehen jalkojen välissä.





Kuva: Awkwardfamilyphotos





Kuva: Awkwardfamilyphotos

Lisäksi kuvissa nähdään eräs hyvin ”luonnollinen” pariskunta. Kuvassa nainen ja ja mies nimittäin poseeraavat kameran edessä hymyssä suin ilman rihman kiertämää.





Kuva: Awkwardfamilyphotos

Toinen pariskunta taas on valinnut kuvauspaikakseen hieman erikoisen sijainnin. Rakastavaiset nimittäin tuijottavat kuvassa toisiaan silmiin ulkohuussin edustalla. Kuvasarjassa nähdään myös hulvaton kuva vanhemmasta pariskunnasta. Papparainen nimittäin poseeraa vaimonsa vieressä erikoinen irvistys kasvoillaan.





Kuva: Awkwardfamilyphotos





Kuva: Awkwardfamilyphotos